65+

Vår församling har c:a 130 medlemmar som är 65+. De har formulerat en tanke med hur de vill jobba som är följande:

Vi över 65 vill vara förebilder för de unga, samarbetspartners för medelålders och ett stöd för dem som inte orkar komma till våra gudstjänster.
Vi möts tillsammans med den stora gemenskapen men också i mindre grupper

Fredagsbön

Fredagar kl. 10.00 är alla välkomna till en stunds gemenskap med bön, bibelläsning och en enkel fika. Vi samlas i festvåningen. Vid frågor, kontakta Kerstin Ahlberg (se fliken Kontakt)

Gemenskapsträffen

Varje onsdag kl. 15:00 på jämna veckor  möts vi för en stunds gemenskap med nygräddade våfflor. Det är oftast någon inbjuden gäst som sjunger och spelar eller berättar något.

Välkomna till Gemenskapsträffarna.

RPG Riksförbundet pensionärsgemenskap

RPG  verkar utifrån kristna värderingar för bla opinionsbildning för pensionärer på riksnivå och deltagande i pensionärsråd på kommunal nivå. Bland de aktiviteter vi erbjuder i Alingsås är våra gemenskapsträffar i Pingstkyrkan och stugträffar i Equmeniakyrkan.

Kontaktpersoner i Pingstkyrkan:
Leif G Svensson 070-667 29 45