Behov av hjälp?

Via vårt sociala arbete ”En gåva till stan” så har vi möjlighet att hjälpa människor på lite olika sätt. Nu inför jul så kan man få en matkasse med julmat, utdelningen av dem sker 20:e och 21:a december mellan kl. 14.00-17.00. Det är bara att komma till Pingstkyrkan och hämta en påse, ingen anmälan krävs.

Det finns också möjlighet att ansöka om ett presentkort på upp till 500 kr. Vi prioriterar barnfamiljer med presentkorten. Den ansökan behöver vara inne senast 6 december. Den finns att ladda ner här.

Du kan maila ansökan till engavatillstan@pingstkyrkan.com eller så skickar du den till: Pingstkyrkan, Landskyrkoallén 4, 441 34 Alingsås.

Önskar du samtala med någon så kontakta någon av våra pastorer, du hittar deras uppgifter under ”Kontakt

engavatillstan