En gåva till stan

engavatillstan

Vill du vara med och göra skillnad i Alingsås kommun?

En gåva till stan är Pingstkyrkans sociala arbete. Under adventstiden anordnar vi flera evenemang då vi också samlar in pengar till detta arbete. En del människor i vår stad lever under knappa förhållanden och En gåva till stan vill vara med och förmedla en uppmuntran.

Pengarna som vi samlar in förmedlas vidare innan jul som matkassar och presentkort. Vi fortsätter sedan löpande under hela året att stötta människor på olika sätt.

Tidigare år har vi samlat in en bra bit över 100 000 kr vilket har gjort att vi kunnat dela ut c:a 150 matkassar till behövande i stan, presentkort till julklappar har delats ut via samarbetspartners (Kvinnojouren Olivia, Hela människan, Homestart) samt Pingstkyrkans eget kontaktnät. Vi har också stöttat familjer vars barn fick möjlighet att åka på sommarläger och ungdomar som fick möjlighet att tillbringa en heldag på Liseberg.

Vi har också haft Öppen kyrka under 8 tillfällen under 2016 då vi har bjudit på sopplunch och möjligheten har också funnits att få med sig en matkasse. Totalt har vi delat ut c:a 180 matkassar vid dessa tillfälle.

Insamlingen till En gåva till stan håller på fram till den 24 december.

Vi hoppas att ni på något sätt vill vara med och bidra med en gåva!

Vi behöver alla hjälpas åt att forma den stad vi lever i. Alingsås ska kännetecknas av människor som bryr sig!

Hur kan du vara med?

Företag:
För alla företag som vill vara med och bidra till projektet så erbjuder vi er annonsplats i form av er logotype på storbild under alla våra evenemang i adventstid, er logotype kommer vara synlig i kyrkans foajé i adventstid och ni erbjuds med er logotype exponeras via En gåva till stans facebook- respektive instagramsida, samt här på hemsidan. Är ni som företag intresserade av att vara med, kontakta insamlingsansvarig, Hanna Andersson, hanna.andersson@pingstkyrkan.com

Privatperson:

  • Betala in din gåva till BG 301-7720 och märk den: EGTS
  • Ge din gåva via Swish på nr: 123 105 34 20
  • Ge din gåva i vår insättningsautomat i kyrkan. Där finns en knapp så att du kan välja En gåva till stan. Insättningsautomaten tar både Visa och Mastercard.
  • Du kan också vara med och ge kontant i samband med evenemangen under adventstid

För mer information, kontakta:

Pastor och föreståndare, Peter Lewin
0731-80 65 59
peter@pingstkyrkan.com

Sponsoransvarig, Hanna Andersson
073-810 17 67
hanna.andersson@pingstkyrkan.com