Kompisläger 2019!

VAR?
Hästhagen är en lägergård utanför Fristad med närhet till sjön Ärtingen där man både kan bada, paddla kanot eller åka på fisketur. Dessutom finns det en asfalterad plan för basket, tennis, inlines samt en fotbollsplan. Stora gräsmattor och skogen intill. En idyll helt enkelt!

NÄR?
Tisdag 25:e juni till lördag 29:e juni 2019. Vi börjar lägret kl. 12.00 på tisdagen och avslutar på lördagen kl. 10.00.

VEM?
Alla som är födda 2005 – 2011 är välkomna med som lägerdeltagare. Priset för lägret är 600 kr och i detta ingår övernattning och mat.

Skicka anmälan till Pingstkyrkan i Alingsås, Landskyrkoallén 4, 441 34 Alingsås eller maila uppgifterna till expeditionen på info@pingstkyrkan.com. Det vi behöver veta är: Namn, Födelsedatum (Å-M-D), Adress, Ev. allergier, Jag kan simma 200 meter (JA eller NEJ), Förälders namn, Förälders telefonnr., Förälders e-mailadress, Annat vi behöver veta?

Sista anmälningsdag är 20 maj men skicka in din anmälan snarast. Det finns begränsat antal platser, så dröj inte med din anmälan. Observera att ingen muntlig anmälan tas emot samt att vi förväntar oss att anmäld deltagare är med hela veckan.
Efter sista anmälningsdagen kommer det att mailas ut mer praktisk information om betalning m.m. Detta skickas till e-mailadressen du anger i anmälningstalongen nedan (OBS! Ingen information skickas via post). Om priset är ett problem så hör av dig till Mimmi Botica.

Du kan ladda ner anmälningslappen som pdf här.

FRÅGOR?
Om du har frågor kontakta: Mimmi Botica, 072-306 50 74, mimmi@pingstkyrkan.com