Det är vi som finns i den stora kyrkan mitt emot grönområdet Savannen. Pingstförsamlingen i Alingsås grundades 1922 och har idag strax över 600 medlemmar. Här möts människor med olika intressen och bakgrund i alla åldrar. Mångfald och liv kännetecknar gemenskapen. Tron på Jesus Kristus som frälsare och viljan att följa honom förenar församlingens medlemmar.

Församlingen är en plats för livets olika skeden. Här välsignar vi de nyfödda barnen och döper människor i vatten. Vi är med och förrättar vigslar och står som värdar för begravningar. Gemenskapen är öppen för varje människa i varje del av livet – även för dig som inte är medlem.

Vår ambition är att sprida evangeliet – budskapet om Jesus – i vår tid, i vår stad och långt utanför Sveriges gränser. Som församling är vi en del av Pingströrelsen i Sverige.

Vill du veta mer om oss så klickar du på någon av menyvalen ovan. Du är också mycket välkommen att besöka någon av våra gudstjänster eller samlingar. Du kan naturligtvis också nå oss på telefon eller mail om du har frågor eller vill samtala.