Radio Savannen

Närradio

Pingstförsamlingen i Alingsås var en av de föreningar som var med om att starta närradio sändningar den 9 april 1983. Sedan dess har tusentals sändningstimmar och program gått ut till dem som lyssnat.

Vår sändningsbeteckning är Radio Savannen. Namnet syftar på vår kyrkas geografiska placering i Alingsås, intill det stora gräsområdet mellan Landskyrkan och Östlyckan.

Den nuvarande programtablå upptar program både under morgon- och kvällstid. Alla programmen kan höras i repris vid olika tillfällen under veckan. Vid några tillfällen under året speglas särskilda evenemang och händelser.

Att ha en kontakt med dig som lyssnar, tycker vi är viktigt. Om du har åsikter, tankar, funderingar eller frågor om programmen, är du välkommen att höra av dig till oss på info@pingstkyrkan.com.

RADIO SAVANNEN 98.6 MHz

fredagar: