SöndagsCoola

Söndagscoola ses på söndagar!

Många av terminens söndagar möts barn i åldern 4 till 14 år i Pingstkyrkan för att leka, tävla, sjunga, lyssna till berättelser från Bibeln, be och träffa kompisar.

Det är söndagscoola varje söndag, parallellt med söndagsgudstjänsten.

Det vanliga programmet är att alla deltar i Gudstjänsten en stund (ca 15 min). Sedan går ledarna tillsammans med barnen till en egen lokal för en storsamling.
På storsamlingen hälsar vi alla barn välkomna.  Barn är viktiga och de måste bli sedda!

Vi tror att det glada budskapet om Jesus, är något som alla människor behöver få höra och uppleva. Vi vill visa att Jesus älskar alla gränslöst, små som stora, och att han vill vara vår Gud och vän.
Vi samtalar kring människors lika värde och om att hjälpa varandra.
Vi brukar avsluta storsamlingen med att be tillsammans.

Efter storsamlingen delar vi in oss i mindre grupper för att samtala vidare kring Gud och bibeln, leka och pyssla. Dessa grupper är organiserade åldersmässigt.
Söndagscoola pågår ungefär mellan kl. 11.20-12.40 varje söndag och brukar samla 40-60 barn.

Alla barn är välkomna!

Huvudansvarig för söndagscoola: mimmi@pingstkyrkan.com