Stötta vårt arbete

Tips för regelbundet givande

1. Automatisk överföring
Ge din gåva via en automatisk (stående) överföring. Detta är ett enkelt sätt att ge sitt tionde på (eller vad man nu beslutat att ge). När du lagt in en stående överföring dras det från ditt konto varje månad utan att du behöver göra någonting, alltså ingen risk att glömma gåvan. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill ge genom att registrera överföringen i din internetbank eller på ditt bankkontor. Automatiska överföringar delas inte mellan församlings- och missionskassan utan du får själv avgöra hur mycket du vill ge till vardera kassa.
Bankuppgifter: Sparbanken cl.nr 8304-8
Församlingskassan Kontonr: 23507498-6
Missionskassan Kontonr: 23507506-6

2. Bankgiroinbetalning
Ge din gåva via församlingens bankgiro. Det är en bra rutin att ge sin gåva till församlingen i samband med att du betalar räkningar varje månad. Gåvor via bankgiro delas inte mellan församlings- och missionskassan utan du får själv avgöra hur mycket du vill ge till vardera kassa.
Församlingskassan BG: 301-7720
Missionskassan BG: 5517-3736
FF Media BG: 708-0575

3. Swishbetalning
Var du än befinner dig kan du alltid swisha din gåva till församlingen. Lägg till församlingens swishnummer som en kontakt i telefonen så har du möjlighet att ge en gåva närhelst du känner för det. Det som samlas in via församlingens swishnr (1230323147) delas enligt lagd budget mellan församlings- och missionskassan (80/20).
Församlingen swishnr: 1230323147

Vi håller just nu på att göra en insamling för att kunna förbättra vår kyrksal. Vill du stötta det arbetet använder du Swishnr: 123 555 81 50 eller vårt vanliga Bankgiro men märker insättningen ”Kyrksal”. Du kan också dela upp din gåva under en längre period, meddela i så fall vår föreståndare Peter Lewin (peter@pingstkyrkan.com) detta.

Tack för din gåva!